Toepassingen op maat

Expertises

Expertises

Procesautomatisering en geavanceerde bewerkingstechnologieën vertalen de steeds hogere wensen en eisen van de afnemers in rendabele en kwalitatief hoogwaardige oplossingen.

Biezepol Metaalbewerking is toeleverancier op het gebied van klantspecifieke, industriële producten. Hierbij zijn wij dagelijks bezig om de kwaliteit en precisie van de producten te waarborgen. Afnemers komen uit de machinebouw, scheeps- en jachtbouw,  de baggerindustrie of de algemene industrie.

Door de nauwe samenwerking van Biezepol Metaalbewerking met dochter-onderneming Rubber Design is het mogelijk de klant een totaalproduct te bieden.

Het machinepark beschikt onder andere over een draaibank met geïntegreerde freesinstallatie, waarop assen tot een lengte van tien meter en een diameter van 300mm kunnen worden bewerkt. Een 5-assige bewerkingscentrum en 5-assige draai- freescombinatie, gecombineerd met een CAD/CAM systeem, zorgen ervoor dat Biezepol Metaalbewerking in staat is om complexe producten te realiseren.

Ook de complete transportlijnen voor de chipindustrie vormen een uiting van het specialisme van Biezepol Metaalbewerking. Door middel van innovatieve technologie zet Biezepol Metaalbewerking voortdurend een stap vooruit. Dit uit zich in de doorlooptijden, flexibiliteit en toleranties.